sâmbătă, 6 iunie 2015

Ianis Hagi, aproape transferat la Fiorentina

Băiatul de 16 ani al lui Gheorghe Hagi, Ianis, a marcat primul său gol în Liga 1 împotriva Botoșaniului, imediat jurnaliștii italieni anunțând că fotbalistul este ca și transferat la Fiorentina.
”Transferul este deja perfectat. Toscanii râd și își freacă mâinile după primul său gol în prima ligă din România și îl așteaptă să-l vadă cum va încânta în meciurile din Serie A”, au precizat italienii. Ianis Hagi a debutat ca titular pentru Viitorul în divizia A în fața Botoșaniului, meciul terminându-se 4-4, unul dintre goluri fiind înscrise chiar de el. ”A fost mai complicat să joc titular, altă presiune, deși eu nu am probleme cu presiunea. Sper să nu mă opresc aici, trebuie să sper la mai multe la anul”, a spus după meci jucătorul de 16 ani.

Adrian Mutu a confirmat că Ianis Hagi a fost transferat de Fiorentina. Zilele trecute, un cunoscut jurnalist italian a dezvăluit că toscanii au reuşit să-l cumpere pe fiul lui Hagi.
La nici 17 ani împliniţi, Ianis a reuşit să semneze un contract foarte important. Gică Hagi s-a înţeles cu oficialii Fiorentinei, iar tânărul mijlocaş urmează să plece la Firenze în sezonul următor. Potrivit DigiSport, Viitorul ar urma să primească aproape un milion de euro. Informaţia a fost confirmată de Adrian Mutu, care susţine că a avut o discuţie cu patronul Viitorului în care i-a transmis că a ales bine:

”Să sperăm că Ianis va face treabă bună acolo, pentru că are toate calităţile. Îi doresc chiar să realizeze mai mult decât am făcut eu acolo. Am vorbit şi cu tatăl lui, cu Gică, şi i-am spus că a făcut o alegere foarte bună, este clubul potrivit. Într-adevăr, la Fiorentina va avea toate condiţiile pentru a-şi dezvolta calităţile. S-a văzut până acum că Ianis a crescut de la meci la meci. Sigur, Serie A este cu totul altceva, trebuie mai multă forţă, vom vedea ce va fi”, a declarat Mutu la DigiSport.
Zilele trecute, Gianluca Di Marzio, un jurnalist care colaborează cu Sky Sports, susţine pe blogul său că oficialii Fiorentinei au reuşit să dea lovitura: "Hagi jr. este noul jucător al Fiorentinei. Transferul este deja finalizat, iar tânărul fotbalist va veni la Firenze din sezonul următor. Fiorentina râde şi îşi freacă mâinile de bucurie pentru că a reuşit transferul şi aşteaptă să-l vadă la lucru în Serie A. Cu siguranţă, Hagi va încântă fanii", a notat Di Marzio.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More