vineri, 14 februarie 2014

Un fotbalist de la Farul este dorit de o echipă din Liga 1

Mijlocaşul echipei FC Farul, Petre Ivanovici, a declarat, astăzi, pentru „Cuget Liber”, că orice rezultat în afara victoriei este interzis în partidacu .......: 
La fiecare partidă a Farului eu îmi doresc să marchez, şi sper să o fac sâmbătă, însă mai importante sunt cele trei puncte.” 





FIL VON PETRE IVANOVICI
Petre Ivanovici
© www.vacfc.hu
Name im Heimatland:Petre Daniel Ivanovici
Geburtsdatum:02.03.1990
Alter:23
Nationalität:  Rumänien
Position:Mittelfeld - Rechtes Mittelfeld
Fuß:rechts
Marktwert:400.000 €  Marktwertentwicklung: Petre Ivanovici

Ce antrenor şi-ar dori Petre Ivanovici la FC Farul?
Mijlocaşul echipei FC Farul, Petre Ivanovici, şi-a exprimat preferinţele în ceea ce priveşte noul tehnician. 
„Mi-aş dori un antrenor aşa cum a fost Marian Pană. M-am înţeles foarte bine cu dânsul, dar, din păcate, a trebuit să plece la o altă echipă. Din punctul meu de vedere, cred că Laurenţiu Reghecampf ar fi potrivit pentru FC Farul”, a declarat, astăzi, pentru „Cuget Liber”, Petre Ivanovici. 
„Cuget Liber”,

Geniul lui Ivanovici a eliminat Brăila din Cupă!

















 



24 de ani are şi Alexandru Măţel, puştiul care a jucat aproape fără greşeală în banda dreaptă în meciul cu Luxemburg, partidă în care a debutat la echipa naţionala.
Multă lume l-a privit cu scepticism pe selecţioner atunci când a anunţat titularizarea fundaşului de la Astra în partida cu vinerea trecută, însă Piţi nu s-a înşelat.
Născut şi crescut la Constanţa, Măţel, poreclit "Moţu" de fostul său antrenor, Tibor Selymeş, are gânduri mari în fotbal. Îşi doreşte să ajungă precum idolul său, francezul Lilian Thuram. A evoluat cinci sezoane la Farul, cu o pauză de un an când a fost împrumutat la Delta Tulcea, iar din 2010 a ajuns la Astra. Presa din Constanţa a scris la un moment dat că fotbalistul ar fi avut nişte problemele disciplinare şi s-ar fi certat cu antrenorii săi, însă totul pus pe seama faptul că are prea multă personalitate.
Dincolo de gazon, Alexandru e un tip liniştit. Nu renunţă la sport nici când e liber şi "pierde" ore bune la tenis de câmp. Când vrea să se relaxeze îşi ia prietenii şi se duce la pescuit.
10 selecţii are Alexandru Măţel la naţională

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More