sâmbătă, 6 decembrie 2014

Etapa a 17-a: Viitorul 1-2 FC Botoșani

În ultima etapa a turului campionatului 2014-2015, FC Botoșani a învins în deplasare la echipa condusă de Gheorghe Hagi, Viitorul Voluntari, cu scorul de 1-2.
Botoșănenii au deschis scorul în minutul 7 al partidei prin Attila Hadnagy cu un șut plasat din fața porții dintr-o pasă al fundașului Florin Acsinte. La zece minute după deschiderea scorului, Viitorul egalează pe tabela de marcaj prin Florin Tanase și stabilește scorul la pauză.

În a doua parte a partidei botoșănenii au mai multe ocazii de a marca prin Ivanovici și Patache. În minutul 80 al partidei botoșănenii au scapat pe contraatac, mingea ajunge la Batin care intră în careu și înscrie pentru 1-2. Ultima ocazie a partidei o are tot FC Botoșani  prin Roussel care primește o pasă în fața porții și șutează dar portarul Viitorului resping în corner.
Gheorghe Hagi
4-2-3-1
31
Buzbuchi
4
Manea
15
Țîru
14
Mamele
3
Mitrea
30
Benzar
23
Daminuță
7
Pană
28
Mitriţă
10
Tănase
17
Tănase
Leo Grozavu
4-3-3
12
Curileac
20
Acsinte
13
Ngadeu
6
Tincu
19
Petrache
17
Codoban
28
Danci
8
Croitoru
29
Batin
80
Hadnagy
8
Ivanovici
Viitorul: Buzbuchi - Manea, Ţîru, Mamele, Mitrea -Pană, Benzar, Daminuţă, Mitriţă - Bonilla, Tănase
Rezerve: Balaru, Ianis Hagi, Perju, Nikolov, Vînă, Cioablă, Hodorogea
FC Botoşani: Curileac - Patache, Ngadeu, Ţîncu, Acsinte - Codoban, Danci, Croitoru - Ivanovici, Hadnagy, Batin
Rezerve: Lazar, Oltean, Ianc, Vaşvari, Bordeanu, Ngakam, Browne
Gică Hagi, patronul şi în acelaşi timp antrenorul echipei Viitorul Constanţa a spus la finalul partidei că victoria echipei FC Botoşani este meritată. El nu este foarte mulţumit de jocul elevilor săi şi spune că au avut multe minusuri.
"Am încercat să facem un meci bun, un meci frumos. Au profitat mai mult ca noi. Am avut ocazii, puteam marca, dar nu meritam mai mult. Mergem înainte şi vedem ce se va întîmpla. Ei au încercat, dar atîta au putut. O să muncim în continuare şi o să încercăm să facem lucruri bune. Vom vedea ce oferte avem pentru jucători. Am crezut că e bine ca Ianis să debuteze. Cu timpul se va adapta cu rigorile de la prima echipă", a declarat Gică Hagi la LookTV.

Antrenorul principal al FC Botoşani este foarte mulţumit de ceea ce a reuşit echipa sa în acest tur de campionat. 27 de puncte într-un tur de campionat este o performanţă uriaşă pentru o echipă care are cel mai mic buget din Liga I.

„Băieţii merită felicitările pentru atitudinea pe care au avut-o. Felicit echipa Viitorul şi în special pe Gică. Noi am fost mai inspiraţi decât ei. Mizam că în ultimle 20 de minute vor ceda. Mă bucur pentru cele trei puncte, felicit jucătorii pentru efortul depus în acest tur. Am avut o evoluţie meritorie. Sunt trei puncte care ne asigură linişte. Vom avea o vacanţă cu de toate şi apoi ne aşteptă un retur dificil. Sperăm să vină şi primele. Conducerea este aproape de noi sunt convins că vor veni şi primele. Se face o analiză şi se vor face şi schimbari. Avem în plan să ne întărim. Vreau să ne bucurăm de această victori şi apoi vom avea timp să facem analize. Avem o serie de jucători interesanţi pentru alte echipe dar eu îmi doresc să rămână la Botoşani”, a spus Leo Grozavu la Look TV.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More