duminică, 30 aprilie 2017

Viitorul învinge Astra, 3-2, și își continuă lupta la titlu

Viitorul - Astra Giurgiu 3-2. Echipa lui Gică Hagi a egalat-o la puncte pe FCSB. Ţucudean, omul meciului

Geldwechsel nok postbank










investmentfonds postbank



Victorie mare pentru Viitorul, în faţa campioanei Astra. Giurgiuvenii au deschis scorul la Ovidiu, însă elevii lui Gică Hagi au revenit, au câştigat cu 3-2 şi sunt la egalitate de puncte cu liderul FCSB.
Viitorul rămâne în grafic la titlu după victoria cu Astra, chiar dacă a început cu stângul partida. Cu toate că, iniţial, alunecase, Budescu a centrat ideal pentru Daniel Niculae, care a deschis scorul cu o lovitură de cap.
Până să reuşească egalarea, gazdele au irosit două ocazii imense, prin Purece şi Vlad Morar. Pe final de repriză, Viitorul a primit un penalty, după ce Iliev l-a lovit cu pumnul în cap pe Boli, iar Vlad Morar a înscris de la 11 metri.
După doar trei minute, Săpunaru a deviat în proprie poartă şutul lui Ţucudean şi Viitorul a intrat la pauză în avantaj.
Cu un sfert de oră înainte de finalul partidei, Ţucudean şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, pentru a treia etapă la rând.
Viitorul Astra s-a terminat 3-2, după golul marcat în minutul 89 de Geraldo Alves.
Trupa lui Hagi a făcut 38 de puncte, la fel ca liderul FCSB, care joacă luni cu Dinamo, de la ora 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.


VIDEO Viitorul-Astra 3-2. Trupa lui Hagi se ţine tare!

Viitorul şi-a făcut treaba, a bătut pe Astra şi a egalat FCSB în fruntea clasamentului. Ţucudean pare să fie omul decisiv al lui Hagi în acest final de sezon, el reuşind să marcheze de patru ori în ultimele trei partide ale constănţenilor. Cu o "dublă" în această seară el a adus şi victoria împotriva Astrei, o echipă care a părut destul de dezinteresată de meci. Pe undeva era normal, nefiind nici măcar o miză pentru campioana en-titre. Concluzia e că titlul se joacă, iar FCSB trebuie să nu piardă cu Dinamo pentru a depinde în continuare doar de propriile rezultate.VIDEO GOL ASTRA  3-2 GERALDOVIDEO GOL VIITORUL 3-1 ŢUCUDEANVIDEO GOL VIITORUL 2-1 ŢUCUDEANVIDEO GOL VIITORUL 1-1 MORARVIDEO GOL ASTRA 0-1 NICULAE

VIITORUL-ASTRA LIVE VIDEO SURSA 1

VIITORUL-ASTRA LIVE VIDEO SURSA 2



































0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More