vineri, 22 mai 2015

Westwood Umidificator HY-4803

Westwood Umidificator HY-4803


Identificare produs
Cod ElectroFun:288549
Cod producator:HY4803
Producator:Westwood
Model
ModelHY-4803
Detalii Tehnice
Consumabile utilizateApa
Capacitate rezervor6 l
TimerDa
Panou de controlDigital, afisaj LCD
Autonomie14 ore
Principiu de functionareUltrasunete
FunctiiIonizare
AlteleOprire automata cand apa este scazuta
Alte Detalii
CuloareAlb
Garantie
Garantie tehnica24 luni
G
Nivelul de umiditate din interiorul casei sau biroului ar trebui sa fie in mod ideal peste valoarea de 40 %, sub aceasta pot aparea o serie de probleme de sanatate si nu numai. 
Monitorizarea se poate face cu un dispozitiv numit higrometru, dar si cu unele umidificatoare care au deja incorporat un asemenea senzor care poate sa va informeze pe display nivelul de umiditatea din incapere si setarea unei valori pe care aparatul sa o mentina. 

     Deobicei umidificatoarele sunt utile mai mult in timpul iernii cand aerul de afara este mult mai uscat si sunt in functiune sistemele de incalzire, care duc la uscarea aerul si mai mult. Exista totusi locuinte care datorita zonei in care sunt amplasate pot avea un aer foarte uscat si in timpul verii. 
     Mentinerea unui nivel normal situat intre 45% si 55% este imperios necesar si in cazul in care aveti copii intrucat aerul foarte uscat duce la deshidratarea acestora.
     Pe langa factorul legat de sanatate exista un altul legat de daunele pe care le poate provoca aerul uscat asupra : mobilierului, tamplariei, antichitatilor, picturilor, cartilor, manuscriselor si altor obiecte sensibile la umiditate scazuta, in unele cazuri acestea fiind iremediabile.
     Umidificatoarele nu sunt utile numai pentru spatiul de acasa sau de la birou, ele sunt extrem de folositoare si in : muzee, librarii, spatii comerciale si multe alte locuri in care umiditatea normala este necesara in cadrul proceselor industriale.arantie de conformitate
24 luni

Oferit de:Proprietar
Stare:Utilizat
Umidificator ultrasonic cu Ionizare Westwood HY-4803 HY4803 HY 4803

Umidificatorul a fost foarte putin folosit. Arata si functioneaza ca unul absolut NOU!!!
Produsul vine in ambalajul original, exact cum a fost el livrat de catre DOMO.

Ideal pentru:
Marirea si reglarea umiditatii relative din incapere.
Evidentierea incarcarii electrostatice si generare ioni.
Imbunatatirea calitatii aerului din camera.
Protejarea pielii si aport substantial la mentinerea sanatatii.
Reglarea temperaturii programului.

Caracteristici tehnice:
Volum recipient apa: 6 l - autonomie foarte mare!!!
Durata maxima umidificare: 14 h.
Capacitate umidificare: peste 300ml/h.
Afisaj LCD, controlat de un micro-computer.
Programator pentru oprire automata.
Generator de ioni, incorporat.
Avertizare si oprire automata in cazul in care nivelul apei este prea scazut.
Reglare automata a nivelului de umiditate ambientala.
Detectarea si afisarea automata a umiditatii ambientale.
Functionare extrem de silentioasa.
Design compact.
Telecomanda.

Pentru intrebari utilizati forumul si voi raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Predarea personala se face in Ploiesti in centru sau zona Sud. Livrez si in tara, costul transporului prin posta romana este de la 15 lei. Acest cost este suportat de catre cumparator.

Va multumesc pentru vizita si va doresc o zi frumoasa!
Umidificator ultrasonic cu ionizare Westwood HY-4803 - CA NOU!!! Ploiesti - imagine 2
Umidificator ultrasonic cu ionizare Westwood HY-4803 - CA NOU!!! Ploiesti - imagine 3
Umidificator ultrasonic cu ionizare Westwood HY-4803 - CA NOU!!! Ploiesti - imagine 4
Umidificator ultrasonic cu ionizare Westwood HY-4803 - CA NOU!!! Ploiesti - imagine 5
Umidificator ultrasonic cu ionizare Westwood HY-4803 - CA NOU!!! Ploiesti - imagine 6
Umidificator ultrasonic cu ionizare Westwood HY-4803 - CA NOU!!! Ploiesti - imagine 7
Vizualizari:765
http://s1.domo.ro/s/comunicate2/Cetelem_lista_produse_campanie_18rate.pdf
Fetelor, voi folositi umidificator in camera? Azi dimineata Arina s-a trezit cu buzele uscate si respira pe gura. Cred ca avea nasul infundat ca si mie mi se intampla foarte des dimineata, probabil de la aerul uscat. Ziua aerisesc, pus si vas cu apa pe calorifer, dar pe timpul noptii tot se usuca aerul. Ma gandeam sa iau un umidificator, dar nu stiu cat de eficient ar fi.

Multe mamici se intreaba daca este bine sa foloseasca un umidificator pentru bebelus si care sunt avantajele si dezavantajele lui. Umidificatoarele au inceput sa fie recomandate deoarece copiii mici fac aproape 6-8 infectii ale tractului respirator pe an. Cresterea umiditatii aerului este o metoda destul de comuna pentru a-ti ajuta copilul sa se simta mai bine atunci cand are nasul infundat.

Un umidificator poate fi un accesoriu esential pentru camera bebelusului, mai ales in timpul iernii, cand incalzirea centrala usuca aerul. Acest lucru se intampla de obicei pentru ca aerul uscat ii face pe bebelusi sa aiba probleme respiratorii, sinusuri inflamate si infectii respiratorii. Umidificatorul protejeaza bebelusul si de alergii si de uscarea pielii, probleme foarte frecvente iarna.

Avantajele si dezavantajele umidificatorului 

Dezavantajul umidificatoarelor este ca sunt destul de scumpe, ajungand pe la cateva sute de lei si ca multe familii nu si le permit, optand pentru clasicul bol de apa pus pe calorifer pentru a face aerul din camera mai putin uscat. 

Umidificatoarele pe baza de abur cald sunt mai ieftine decat cele pe baza de apa rece dar cele care folosesc aburi calzi pot fi periculoase pentru bebelusi si copiii mici pentru ca se pot arde daca trec cu mana accidental peste ele. Din aceasta cauza pediatrii recomanda umidificatoare care folosesc apa rece.

Problema este ca si umidificatoarele cu apa rece au cateva hibe. Pentru ca apa din ele nu este fiarta, aparatele sunt un loc ideal pentru acumularea bacteriilor si mucegaiului. Inhalarea acestor bacterii de catre bebelusul tau – mai ales daca este predispus la astm sau alergii – ii poate provoca probleme respiratorii. Din aceasta cauza aparatul trebuie spalat in fiecare seara cu sapun, otet, clor etc (in functie de instructiunile de pe aparat).

Prin definitie, umidificatoarele vor inmulti mucegaiul si praful din casa, asa ca daca bebelusul tau are alergie la ele, este mai bine sa le eviti. Un alt lucru de care trebuie tinut cont este ca umiditatea trebuie setata la 50 – 60% pentru a nu produce efectul de condens pe geamuri, dulapuri sau pereti.

<H2 class=newIntertitle> Tipuri de umificatoare pe baza de apa rece</H2>Exista mai multe tipuri de umidificatoare: unele ultrasonice, care produc stropi fini de apa rece prin vibratii sonore ultrasonice si cele care folosesc un disc sau un ventilator ce se roteste cu o viteza mare. 

Amandoua tipurile de umidificatoare disperseaza materiale (ex microorganisme sau minerale) din apa in atmosfera. Exista si umidificatoare care folosesc o tehnologie pe baza de evaporare si care folosesc un ventilator ce sufla aerul printr-un filtru, ceea ce inseamna ca nu mai disperseaza materiale straine in aer.

Apa de la chiuveta sau apa distilata? 

Umidificatoarele pot dispersa minerale in aer care pot irita plamanii bebelusului, asa ca e recomandat sa nu folosesti apa de la chiuveta pentru a le incarca. 

Apa de la chiuveta contine multe minerale si daca este folosita pentru umidificatoare iti vei gasi obiectele din casa acoperite de o "patura" de praf albicios, si mult calcar depus in interiorul aparatului unde microorganismele isi pot face de cap. 

Daca este posibil cel mai bine este sa umpli umidificatorul cu apa distilata sau filtrata (exista aparate speciale care se ataseaseaza la robinet).

Aseaza umidificatorul cam la doi metri de patutul bebelusului, incat sa nu poata sa ajunga la el sa il atinga sau sa il darame.

Costuri ascunse 

Multe umidificatoare au nevoie de componente consumabile: filtre, rezerve etc. Afla si cat costa ele si la cat timp trebuie schimbate pentru a afla daca aparatul merita investitia.



T: +40 241 825 499
office@domo.ro
www.domo.ro

Locatie: 306,307,308,313,314, 3
Cum ajung la Domo?




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More