vineri, 8 mai 2015

FOTO şi VIDEO Ianis Zicu le-a răspuns contestatarilor săi după golul înscris împotriva Stelei » Cum a sărbătorit reușita

Ianis Zicu a deschis scorul în meciul dintre Steaua şi ASA Tg. Mureş, în minutul 37, iar roş-albaştrii au intrat la pauză cu un handicap de un gol.
Imediat după marcarea golului, Zicu, 31 de ani, şi-a ridicat tricoul, în aşa fel încît să nu încalce regulamentul şi să primească "galben" din partea arbitrului Găman.
Fotbalistul lui ASA şi-a expus abdomenul pentru a le arăta contestatarilor săi că nu are kilograme în plus, așa cum a fost ironizat în ultima vreme.


Reacţii după Steaua - ASA Tg. Mureş 0-1. Ianis Zicu: "Mi-am ridicat tricoul după gol să vadă lumea că nu sunt gras"

Coşmarul Stelei!



ASA Târgu Mureş a câştigat cu 1-0 „finala” campionatului de pe Arena Naţională, prin golul marcat de grăsuţul Ianis Zicu, şi a aruncat în aer calculele hârtiei.
Cu 15 puncte recuperate în retur, ardelenii simt că Tănase şi compania sunt sufocaţi şi sunt pregătiţi de sărbătoare. Iată cine sunt însă cei 11 titulari nonconformişti, pe care Costel Gâlcă îi va visa mult timp de acum încolo.






Florentin Petre a vorbit pentru Dolce Sport despre forma excelentă a lui Ianis Zicu și a povestit un episod de la ȚSKA Sofia.

"In momentul in care s a transferat la TSKA Sofia, tot burtica asta o avea. Si la un moment dat ma suna presedintele si ma intreaba: 'Ianis Zicu asa juca grasut la echipa'? 

I-am zis: 'Da, domn' presedinte, lasati-l sa joace cum vrea el, pentru ca o sa vedeti ca o sa va ajute, o sa dea gol'. 

'Pai da, dar antrenorul il vrea mai slabut, ca e mai exigent, asa...'.
Si zic: 'lasa antrenorul, asculta-ma pe mine si o sa vezi ca Ianis o sa te ajute si o sa dea goluri'.

Si intr-adevar Ianis a avut o perioada foarte buna, a dat 14 goluri. Si cei de acolo si-au luat foarte multi bani in momentul in care l-au vandut.
Atunci l-am sunat si l-am intrebat: 'Acum este bine cand ti-ai luat banii pe Ianis Zicu?'. Si el a zis: 'Da, iti multumesc tie si lui Giovanni Becali ca l-ati adus'. 
Sunt jucatori si jucatori. Unii care iti canta la pian si unii care cara pianul. Asa iti face si Ianis diferenta", a declarat Florentin Petre pentru Dolce Sport.

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/foto-si-video-ianis-zicu-le-a-raspuns-contestatarilor-sai-dupa-golul-inscris-impotriva-stelei-cum-a-sarbatorit-reusita-448932-galerie-foto-pic-661008.html





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More