joi, 30 octombrie 2014

Quenten Martinus declarat jucătorul etapei a 12-a

Botoşaniul şi-a luat revanşa în faţa Rapidului, după ce giuleştenii o eliminaseră la penalty-uri în Cupa României. Olandezul Martinus a marcat în poarta lui Drăghia încă din minutul 7.

Apărarea rapidistă n-a reuşit să-l blocheze nici pe Ngankam, care a semnat scorul pauzei. În repriza a doua, Fulop a scos un 11 metri transformat de Vaşvari.
Scorul putea fi şi mai mare dacă Hadnagy nu era blocat in extremis de Drăghia. FC Botoşani - Rapid 3-0 şi giuleştenii rămân la retrogradare, la numai 3 puncte de ultima clasată. 

LIVE TEXT
FINAL
Min. 80: Intră Codoban, în locul lui Martinus.
Min. 73: Ianc intră în locul lui Croitoru.
Min. 61: Hadnagy îi lasă locul pe teren lui Paul Batin.
Min. 57: Iese Cojocnean și intră Boukaka. 
Min. 55: Hadnagy scapă singur cu Drăghia, îl driblează în lateral, încearcă să trimită spre poartă, din cădere, dar Drăghia reușește să respingă.
Min. 53: GOOOOOL BOTOȘANI! GOOOOOL VAȘVARI!Execuție exactă a mijlocașului botoșenenilor și FC Botoșani - Rapid 3-0.
Min. 52: PENALTY BOTOȘANI! Fulop e agățat în careu și gazdele primesc o lovitură de la 11 metri.
Min. 50: Hadnagy se întoarce excelent în centrul careului, lângă Roșu, dar șutează apoi milimetric pe lângă vinclul porții lui Drăghia.
Min. 46: A început repriza a doua.
Min. 46: La Rapid intră Emil Dică, în locul lui Iulian Roșu.
PAUZĂ!
Min. 24: GOOOOL BOTOȘANI! GOOOOL NGANKAM!Martinus centrează pe jos, prin fața porții, rapidiștii nu reușesc să respingă și Roussel Ngankam trimite simplu în poartă, din careul mic. FC Botoșani - Rapid 2-0!
# gazdele din această seară au cinci meciuri consecutive fără înfrângere în acest sezon și doar o partidă pierdută în ultimele 9 etape. De cinci etape Rapid n-a mai învins, iar în deplasare a luat 5 puncte în 5 jocuri până acum.
Min. 7: GOOOOL BOTOȘANI! GOOOOL MARTINUS! Atac prelungit al gazdelor, mingea ajunge pe stânga în careu, Martinus preia, îl driblează simplu pe Savin și apoi șutează sub transverasă! FC Botoșani - Rapid 1-0!
# Daniel Pancu, 37 de ani, revine în echipa Rapidului după aproape două luni. A jucat ultima oară pe 1 septembrie, la Galați, unde giuleștenii au pierut cu 0-2.
Min. 1: A început partida de la Botoșani.
ECHIPELE DE START
FC Botoşani: Lazar - Homei, Ngadeu, Fulop, Acsinte - Croitoru, Danci, Vaşvari - Martinus, Hadnagy, Ngankam
Rapid: Drăghia - Savin, Negru, Iacob, N.Vasile - Al.Dan - Martin, Pancu, Roșu, Cojocnean - Ciolacu

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More