luni, 20 octombrie 2014

Marcel Răducanu continuă războiul cu Ciprian Marica: "Eu sunt o legendă în Germania, pe el nu-l ştie nimeni!"

După ce zilele trecute Ciprian Marica a refuzat să răspundă acuzelor venite din partea lui Marcel Răducanu pe motiv că ar fi "sub nivelul lui de demnitate", fosta glorie a Stelei iese din nou la atac.


"Nu mai voiam să intru în nicio polemică cu Marica, dar văd că nu se potoleşte şi mă tot provoacă. Dacă era băiat deştept tăcea şi îşi vedea de treaba lui. Îl somez public să spună la cine s-a referit! M-a ajutat el vreodată pe mine cu bani sau nu mai ştiu ce lucruri insinuează? Poate i-a ajutat pe Sorin Răducanu, Claudiu Răducanu sau Rică Răducanu, dar niciodată pe Marcel Răducanu.
Eu am auzit de Marica doar atunci cînd îi pronunţau comentatorii numele lui de pe lista jucătorilor de rezervă, că de jucat nu prea s-a omorît cu firea înGermania. Dacă mergeţi aici pe stradă şi întrebaţi de Marcel Răducanu o să vedeţi că toată lumea mă ştie. Eu sînt o legendă în Germania, pe cînd acest Marica, este cunoscut ca băiatul care îi căra geanta la antrenamente lui Huntelaar.

El este un fotbalist cu reale calităţi, nu sînt nebun să nu recunosc asta, însă banii i-au luat minţile. Dacă era un fotbalist pe care nu l-ar fi interesat banii, atunci stătea în Spania şi îl ajuta pe Cosmin Contra, nu pleca la o echipă din Turcia căreia nici măcar nu poţi să-i pronunţi numele", a declarat Marcel Răducanu pentru Fanatik.



Marica îi răspunde lui Marcel Răducanu: ”Când nu mai ajuți pe cineva, aruncă în tine cu tâmpenii”

Ciprian Marica, căpitanul echipei naționale, eliminat în meciul de la Pireu, cu Grecia, câștigat de România cu 1-0(DETALII&VIDEO), i-a răspuns lui Marcel Răducanu, care spusese săptămâna trecută că atacantul lui Konyaspor a ”păcălit mereu fotbalul”.
”Nu e prima declarație a dânsului de acest fel. E sub nivelul meu de demnitate să răspund la așa ceva. Când ajuți pe cineva, ești cel mai bun, iar când nu mai ajuți, începe să arunce în tine cu tot felul de tâmpenii. Nu intru în detalii”, a declarat, enigmatic, Ciprian Marica, ÎN DIRECT, prin telefon, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.
Ciprian Marica a adus victoria României din Grecia (VIDEO AICI), prin golul pe care l-a marcat din penalty, în prima repriză. Apoi, atacantul și-a lăsat însă echipa în 10 oameni, iar tricolorii au tras serios pentru a meține avantajul fragil de pe tabelă.
ÎN DIRECT la Digi Sport Special, Marica a fost atacat dur de Marcel Răducanu, care consideră că nemții de la VfB Stuttgart s-au păcălit în anul 2007, atunci când l-au luat pentru 7 milioane de euro pe jucătorul ajuns la 28 de ani, de la Șahtior.
"Băiatul acesta a păcălit fotbalul, pe cuvânt! O fi jucat el bine la nea Mircea, acolo, apoi l-a luat Stuttgart pentru 8 milioane, o sumă însă imensă. Băiatul acesta nu a dovedit nimic și a ajuns să joace în Turcia", a fost opinia celui care a evoluat între 1972 și 1981 pentru Steaua, transferându-se apoi în Germania, la Borussia Dortmund.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More